Καπέλα

Στην KDG Hair Boutique και οι άντρες βρίσκουν αξεσουάρ που τους ταιριάζουν.

Επιλέξτε από τα καπέλα που διαθέτουμε και κερδίστε σε στυλ!

View the embedded image gallery online at:
http://www.kdghair.gr/18-andres#sigProIdbf89c458f9

 

 

 

Επιλογές για άντρες

Γοητεία και όμορφα, υγιή μαλλιά πάνε μαζί!

Ελάτε να συζητήσουμε τις επιλογές που έχετε για να είναι τα μαλλιά σας στοιχείο της γοητείας σας. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, απλά καλλωπιστική ή υγείας, είμαστε δίπλα σας με τις σωστές λύσεις.

Απώλεια μαλλιών

Κάτι που μόνο εσείς θα γνωρίζετε!

Ίσως η απώλεια μαλλιών για τον άντρα να θεωρείται πιο φυσιολογικό επακόλουθο, όμως αν επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας, είμαστε δίπλα σας με λύσεις εύκολες και πρακτικές που σας εξασφαλίζουν απόλυτα φυσική εικόνα.

Ανδρικές Περούκες

Περούκες KDG: Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!

Δείτε επιλεγμένα σχέδια από τη συλλογή μας και ελάτε στο κατάστημά μας για να βρείτε ακόμα περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας.

ScreenShot men 

Πατήστε τα βελάκια για να δείτε την περούκα από όλες τις πλεύρες. Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να τη δείτε μεγαλύτερη. Σημειώσετε τον κωδικό της, εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Περούκες ετοιπαράδοτες ή με παραγγελία

Περούκες Ετοιμοπαράδοτες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες περούκες, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους.

Ειδικότερα, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα.

Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό.

Περούκες κατόπιν ειδικής παραγγελίας

Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Επιλέγετε όχι μόνο το κούρεμα και το χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά επιπλέον:
 • το χρώμα
 • το πάχος & ποιότητα τρίχας
 • την πυκνότητα μαλλιών
 • το μήκος
Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Περούκες αποκατάστασης - παθήσεων

Στις περιπτώσεις που η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, η αντιμετώπισή μας είναι στοχευμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν. Περούκες, ετοιμοπαράδοτες ή κατόπιν παραγγελίας, με φίνα υλικά και σίγουρους τρόπους στήριξης εξασφαλίζουν:

 • φυσική εικόνα 
 • σιγουριά και σταθερότητα στην εφαρμογή της
 • άνεση, όσο τη φοράτε.

Γνωρίζουμε ότι ίσως έχετε πολλές απορίες για να λύσουμε. Είμαστε δίπλα σας, αυτή τη δύσκολη στιγμή για να σας διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινή σας ζωή.

Περισσότερα για τις περούκες αποκατάστασης - παθήσεων...

Ποιότητα μαλλιών περουκών

Η καλύτερη ποιότητα μαλλιών, για το καλύτερο αποτέλεσμα!

H KDG Hair Boutique επιλέγει την καλύτερη ποιότητα μαλλιών είτε πρόκειται για φυσική τρίχα είτε για τεχνητή.

Κρατώντας πάντα υψηλό το επίπεδο ποιότητας, σας παρέχουμε την επιλογή που σας ταιριάζει ανάλογα με το σκοπό ή/ και τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που θα αγοράσετε καθώς και τις συνήθειές σας.

100% Φυσική Τρίχα Remy

Στα προϊόντα από φυσική τρίχα χρησιμοποιούμε πάντα 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι λαμπερά, δεν μπερδεύονται και έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερικής επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση.

Συνθετική Τρίχα Νέας Γενιάς

Τα χαρακτηριστικά της συνθετικής τρίχας νέας γενιάς όπως π.χ. η υφή το πάχος της και τα χρώματα είναι ανάλογα της φυσικής. Αυτό σας εξασφαλίζει φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα που με σωστή συντήρηση και χρήση θα διαρκέσει για πολύ καιρό.

Μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση, εάν αναζητάτε μία οικονομική περούκα που θα φορέσετε για μικρό χρονικό διάστημα ή αν δεν θέλετε να ασχολείστε ιδιαίτερα με την περιποίησή της.

Χρωματολόγιο μαλλιών περουκών

Βρείτε στο πλούσιο χρωματολόγιο της ΚDG Hair Boutique την απόχρωση που σας ταιριάζει. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και το ποσοστό των γκρίζων αποχρώσεων στα μαλλιά ώστε να είναι όπως τα φυσικά σας μαλλιά σε περίπτωση που έχετε "γκριζάρει".

colours natural

Η οθόνη του υπολογιστή μπορεί να αλλοιώνει την εικόνα του πραγματικού χρώματος.

Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι ιδιαίτερο, να είστε σίγουρος ότι μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει! Για παραγγελίες εξ αποστάσεως, επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τη σχετική διαδικασία.

Χαρακτηριστικά μαλλιών περουκών: κατσάρωμα & πυκνότητα

Βαθμός Κατσαρώματος

katsaroma

Ο βαθμός κατσαρώματος είναι σημαντικό χαρακτηριστικό της τρίχας και επηρεάζει τη φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΚDG Hair Boutique σε μαλλιά ίσια, σπαστά, σγουρά θα βρείτε αυτό που είναι ανάλογο των μαλλιών σας.
 


Βαθμός Πυκνότητας

pyknothta

Η πυκνότητα των μαλλιών είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό των μαλλιών που αναπαράγεται στην ΚDG Hair Boutique για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

Εάν επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει.

Βάσεις περουκών

Η "βάση" για το άψογο αποτέλεσμα

Για την KDG Hair Boutique η κατασκευή της περούκας ή του πρόσθετου είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα της τρίχας.

Στις περούκες οι βάσεις χωρίζονται στις ακόλουθες κύριες κατηγορίες:
 • Μηχανοποίητες βάσεις περούκας
 • Ημι-χειροποίητες βάσεις περούκας
 • Χειροποίητες βάσεις περούκας

Διασφάλιση ποιότητας περούκας

 

Η KDG Hair Boutique αναλαμβάνει την περιποίηση και συντήρηση του προϊόντος που αγοράσατε ώστε να το κρατήσετε σε άψογη κατάσταση.

 

 

Περούκες αποκατάστασης - παθήσεων

Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!

Όταν η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, ολικής ή μερικής, μόνιμης ή προσωρινής, το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η φυσική αποκατάσταση της εικόνας σας και η σιγουριά και άνεσή σας στην εφαρμογή της περούκας.

Η απώλεια των μαλλιών συχνά κλονίζει την αυτοπεποίθηση, όμως δεν θα έπρεπε αφού υπάρχουν λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του άντρα. Εμείς φροντίζουμε ώστε τα μαλλιά να μην σας περιορίσουν και να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας.

 

Αποκατάσταση φυσικής εικόνας

Φροντίζουμε για την εικόνα σας, δεν κρύβουμε απλά ένα πρόβλημα!

Στόχος μας είναι μετά την εφαρμογή της περούκας η εμφάνισή σας να είναι απόλυτα φυσική, όπως πριν την απώλεια μαλλιών. Η περούκα δεν έρχεται απλά να καλύψει το πρόβλημα, αλλά να συμπληρώσει την εικόνα σας.

Η περούκα που θα επιλέξετε θα είναι απόλυτα φυσική, αφού:


• Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, ανταύγειες, μες, αλλά και ποιότητες μαλλιών
• Υπάρχει δυνατότητα να αναπαραχθούν τα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, όπως το χρώμα, κατσάρωμα κ.λπ., αφού μπορούμε να εφαρμόσουμε τεχνικές εργασίες στη φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy που χρησιμοποιούμε.
• Η περούκα κουρεύεται και χτενίζεται πάνω σας και το στυλ, κούρεμα, χτένισμα κ.λπ. αναπαράγονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
• Ειδικές αόρατες βάσεις δίνουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση και την κίνηση του μαλλιού.
Για πολύ υψηλές απαιτήσεις και για μόνιμες καταστάσεις η KDG Hair Boutique παρέχει την περούκα Invisible Skin

Εφαρμογή με άνεση και σιγουριά

Η υψηλή ποιότητα καταρρίπτει κάθε μύθο για τις δυσκολίες εφαρμογής της περούκας!

H περούκα συχνά συνδέεται με ανασφάλεια για τη σταθερότητά της ή την ευκολία εφαρμογής της. Για την KDG Hair Boutique αυτό είναι ένας μύθος, αφού η ποιότητα κατασκευής της περούκας και η τεχνογνωσία στην εφαρμογή της εξασφαλίζουν ότι η εφαρμογή περούκας σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας.

Ειδικότερα:


• Γίνεται προσαρμογή της βάσης της στο κεφάλι σας από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξασφαλίζεται η άψογη εφαρμογή.
• Ειδικοί τρόποι στήριξης δίνουν επιπλέον σταθερότητα, άνεση και ασφάλεια σε κάθε κίνηση, ακόμα και στην έντονη σωματική δραστηριότητα ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
• Τα υλικά κατασκευής είναι ελαφριά ώστε οι περούκες να μην βαραίνουν ή ζεσταίνουν.
• Με την αγορά της περούκας θα πάρετε αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή της ώστε να μην έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα όταν θα μείνετε μόνη σας.

Ετοιμοπαράδοτες ή προσωπική παραγγελία

Κάθε ανάγκη σας, βρίσκει απάντηση!

Περούκες Ετοιμοπαράδοτες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες περούκες, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους.
Ειδικότερα, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα.
Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό.

Περούκες κατόπιν ειδικής παραγγελίας

Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Επιλέγετε όχι μόνο το κούρεμα και το χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά επιπλέον:

• το χρώμα
• το πάχος & ποιότητα τρίχας
• την πυκνότητα μαλλιών
• το μήκος
Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Προσωπική εξυπηρέτηση και διακριτικότητα

Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να φύγετε ικανοποιημένοι και σίγουροι για την επιλογή σας.

Οι άνθρωποι της KDG Hair Boutique έχουν μακρόχρονη εμπειρία. Ο ειδικός Hair Specialist που θα αναλάβει την εξυπηρέτησή σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή και θα είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία. Μην διστάσετε να ρωτήσετε ο,τιδήποτε μπορεί να σας προβληματίζει ή στεναχωρεί. Η κουβέντα μαζί του θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία αυτή τη δύσκολη κατάσταση και θα σας διευκολύνει σημαντικά.

Η εφαρμογή των περουκών και η συζήτηση γίνεται σε προσωπικά δοκιμαστήρια, ώστε να είστε άνετα και ήρεμα.

Σε ειδικές περιπτώσεις, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

Μικρές συμβουλές

Με την εμπειρία μας, θέλουμε να σας διευκολύνουμε.

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε χημειοθεραπείες και ο γιατρός σας έχει ενημερώσει ότι μπορεί να χάσετε τα μαλλιά σας, θα σας προτείναμε να έρθετε πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Πριν την απώλεια μαλλιών είναι πιο εύκολο να επιλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και επιπλέον, η αλλαγή θα είναι για εσάς πιο εύκολη.

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να αντιμετωπίσετε την απώλεια αν δικιμάσετε σε μια μεταβατική περίοδο ένα πιο κοντό κούρεμα. Η απώλεια μαλλιών δεν θα σας φανεί τόσο έντονη.

Στην περίπτωση ολικής απώλειας μαλλιών, καλό θα ήταν να έχετε μαζί μία φωτογραφία σας. Θα μας βοηθήσει πολύ στο να σας προτείνουμε την περούκα που σας ταιριάζει.

Τοπικές λύσεις - Τουπέ

07 toupe


Κάθε πρόβλημα χρειάζεται τη δική του λύση.

Όταν η απώλεια μαλλιών είναι τοπική τότε θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται. Ένα μικρό πρόβλημα, χρειάζεται και μία εύκολη, ευέλικτη λύση.

Μελετάμε τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά σας και σας καθοδηγούμε στην επιλογή που σας ταιριάζει ώστε τα μαλλιά να συμπληρώνουν τη γοητεία σας. Δεν «καλύπτουμε» απλώς την απώλεια των μαλλιών, αλλά φροντίζουμε να αποκαταστήσουμε τη φυσική σας εικόνα.

Πρόσθετα μαλλιά, ετοιπαράδοτα ή με παραγγελία

Πρόσθετα μαλλιά ετοιμοπαράδοτα  

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα πρόσθετα, τα οποία προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα
Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό. Ειδικά στις τοπικές λύσεις αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε τα πρόσθετα μαλλιά να δένουν αρμονικά με τα φυσικά σας μαλλιά.

Πρόσθετα μαλλιά κατόπιν παραγγελίας

Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων πρόσθετων μαλλιών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία προσωπική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας:
 • το χρώμα

 • το πάχος & ποιότητα τρίχας 

 • την πυκνότητα μαλλιών

 • το μήκος
Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

 

Ποιότητα πρόσθετων μαλλιών

Η καλύτερη ποιότητα μαλλιών, για το καλύτερο αποτέλεσμα!

H KDG Hair Boutique επιλέγει την καλύτερη ποιότητα μαλλιών είτε πρόκειται για φυσική τρίχα είτε για τεχνητή.

Κρατώντας πάντα υψηλό το επίπεδο ποιότητας, σας παρέχουμε την επιλογή που σας ταιριάζει ανάλογα με το σκοπό ή/ και τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που θα αγοράσετε καθώς και τις συνήθειές σας.

100% Φυσική Τρίχα Remy

Στα προϊόντα από φυσική τρίχα χρησιμοποιούμε πάντα 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι λαμπερά, δεν μπερδεύονται και έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Συνθετική Τρίχα Νέας Γενιάς

Τα χαρακτηριστικά της συνθετικής τρίχας νέας γενιάς όπως π.χ. η υφή το πάχος της και τα χρώματα είναι ανάλογα της φυσικής. Αυτό σας εξασφαλίζει φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα που με σωστή συντήρηση και χρήση θα διαρκέσει για πολύ καιρό.

Μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση, εάν αναζητάτε μία οικονομική λύση για μικρό χρονικό διάστημα ή αν δεν θέλετε να ασχολείστε ιδιαίτερα με την περιποίηση.

Χρωματολόγιο πρόσθετων μαλλιών

Επιλογές Χρωμάτων & Ανταυγειών σε Φυσική Τρίχα

Βρείτε στο πλούσιο χρωματολόγιο της ΚDG Hair Boutique την απόχρωση που σας ταιριάζει. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και το ποσοστό των γκρίζων αποχρώσεων στα μαλλιά ώστε να είναι όπως τα φυσικά σας μαλλιά σε περίπτωση που έχετε "γκριζάρει".


colours natural

Η οθόνη του υπολογιστή μπορεί να αλλοιώνει την εικόνα του πραγματικού χρώματος.

Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι ιδιαίτερο, να είστε σίγουρος ότι μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει! Για παραγγελίες εξ αποστάσεως, επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τη σχετική διαδικασία.

Χαρακτηριστικά πρόσθετων μαλλιών: κατσάρωμα & πυκνότητα

Βαθμός Κατσαρώματος

katsaroma

Ο βαθμός κατσαρώματος είναι σημαντικό χαρακτηριστικό της τρίχας και επηρεάζει τη φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΚDG Hair Boutique σε μαλλιά ίσια, σπαστά, σγουρά θα βρείτε αυτό που είναι ανάλογο των μαλλιών σας.

Βαθμός Πυκνότητας

perouka postis pyknothta-205x200
Η πυκνότητα των μαλλιών είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό των μαλλιών που αναπαράγεται στην ΚDG Hair Boutique για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Εάν επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει.

Διασφάλιση ποιότητας πρόσθετων μαλλιών

Η KDG Hair Boutique αναλαμβάνει την περιποίηση και συντήρηση του προϊόντος που αγοράσατε ώστε να το κρατήσετε σε άψογη κατάσταση!

Χρήσιμες Πληροφορίες για την τριχόπτωση

Περισσότερα Άρθρα...

Γενικές Πληροφορίες

Apertura de cuenta bet365.es