Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Οδηγίες Συντήρησης Hair Extensions με τούφες

Απλές συμβουλές για άψογο αποτέλεσμα για περισσότερο καιρό!

Γενικά

 • Καθημερινά ξεχωρίστε με τα δάχτυλά σας τα Hair Extensions από τα δικά σας μαλλιά στις ρίζες ώστε να αποφύγετε το μπέρδεμα των μαλλιών και στη συνέχεια, βουρτσίζετε προσεκτικά.
 • Στον ύπνο, στα σπορ και σε έντονες καιρικές συνθήκες, όπως δυνατός αέρας, συστήνεται να έχετε τα μαλλιά πιασμένα σε χαλαρή κοτσίδα.
 • Μην κοιμάστε ποτέ με βρεγμένα ή νωπά μαλλιά.

Βούρτσισμα Hair Extensions

 • Κρατήστε με το ένα χέρι σας τα μαλλιά στην ρίζα, στο σημείο που είναι οι ενώσεις και με το άλλο χέρι βουρτσίστε προσεκτικά ξεμπερδεύοντας πρώτα τις άκρες και προχωρώντας προς τις ρίζες.
 • Σγουρά μαλλιά: Πρώτα χτενίστε με μία πιρούνα και μετά ξεχωρίστε με τα δάχτυλα σας τις τούφες από τα υπόλοιπα μαλλιά.

Λούσιμο Hair Extensions

 • Πριν το λούσιμο βουρτσίστε τα μαλλιά και στη συνέχεια, βρέξτε τα με χλιαρό νερό.
 • Κατά το λούσιμο να έχετε το κεφάλι όρθιο. Μην σκύβετε και μην γυρνάτε τα μαλλιά ανάποδα.
 • Εφαρμόστε την απαραίτητη ποσότητα σαμπουάν κάνοντας κινήσεις από τη ρίζα προς τις άκρες. Ξεβγάλετε και επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί. Μην κάνετε μασάζ στη ρίζα και αποφύγετε τις κυκλικές κινήσεις.
 • Βάλτε μαλακτικό στις άκρες αποφεύγοντας την ρίζα. Αφήστε να δράσει σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος και ξεβγάλετε πολύ καλά (ρίζα-άκρη).
 • Σκουπίστε μαλακά-ταμποναριστά με μία πετσέτα.
 • Αποφύγετε το βούρτσισμα όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα. Αν κρίνετε απαραίτητο, χρησιμοποιήστε πιρούνα ή βούρτσα με πολύ αραιά δόντια. Ξεκινήστε ξεμπερδεύοντας πρώτα τις άκρες και μετά τα υπόλοιπα μαλλιά.
 • Ξεχωρίστε με τα δάχτυλά σας τα μαλλιά των hair extensions από τα δικά σας μαλλιά στη ρίζα.

 Στέγνωμα – φορμάρισμα Hair Extensions

 • Είναι σημαντικό μετά το λούσιμο να στεγνώσετε τα μαλλιά και τις ενώσεις καλά ώστε να μην μείνει ίχνος υγρασίας.
 • Το φορμάρισμα γίνεται μόνο σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βούρτσα καθώς και σεσουάρ από απόσταση 15 εκατ. περίπου, σε μέτρια θερμοκρασία.
 • Για φυσικό look στα σγουρά-σπαστά μαλλιά στεγνώστε με φυσούνα.
 • Χρησιμοποιείτε με σύνεση ψαλίδι για μπούκλες, ισιωτικά μηχανήματα κ.λπ. καθώς οι μεγάλες θερμοκρασίες αφυδατώνουν την τρίχα και την καταστρέφουν.

Προϊόντα περιποίησης Hair Extensions

Τα hair extensions δεν λιπαίνονται, όπως τα δικά μας μαλλιά. Έτσι, με το χρόνο χάνουν την υγρασία και την ελαστικότητά τους, γίνονται θαμπά, οι άκρες τους αρχίζουν να σπάζουν και είναι εύκολο να μπερδευτούν. Χρειάζεται, λοιπόν, να αναπληρώνετε εσωτερικά την χαμένη υγρασία χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Ρωτήστε σχετικά τον συνεργάτη μας.

Προσοχή!

Η χρήση προϊόντων με λιπαρή σύνθεση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις συνδέσεις. Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν για κανονικά μαλλιά και όχι σαμπουάν τύπου 2 σε 1. Απαγορεύεται η χρήση προϊόντων που απευθύνονται σε κατεστραμμένα μαλλιά και περιέχουν διαφόρων τύπων αναδομικά υλικά. Επίσης να αποφεύγονται τα προϊόντα που δρουν στην επιφάνεια της τρίχας όπως η σιλικόνη κ.λπ.

Βαφή, ανταύγειες, περμανάντ κ.λπ. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι τεχνικές εργασίες μειώνουν κατά πολύ τη διάρκεια ζωής των hair extensions. Τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στη δομή των υλικών με αποτέλεσμα να καταστραφούν.

Σας συστήνουμε, λοιπόν, οι τεχνικές εργασίες να γίνονται μετά την αφαίρεση των hair extensions και πριν την επανατοποθέτηση.

Θάλασσα/ πισίνα

Στην θάλασσα ή στην πισίνα τα μαλλιά πρέπει να είναι πιασμένα σε κοτσίδα για να μην μπερδευτούν. Μετά το μπάνιο είναι απαραίτητο το ξέβγαλμα των μαλλιών σας με φυσικό νερό για να φύγει το αλάτι, χλώριο κ.λπ.

Μηνιαίο Service/ Έλεγχος Hair Extensions

Καθημερινά όλοι χάνουμε 80 – 100 τρίχες μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια της απώλειας μαλλιών. Λόγω των ενώσεων των hair extensions, τα μαλλιά αυτά δεν φεύγουν με το χτένισμα, αλλά μένουν κολλημένα στις ενώσεις. Οι ρίζες αυτών των μαλλιών θα πρέπει να κόβονται/ καθαρίζονται κάθε 4 εβδομάδες.

Στο μηνιαίο έλεγχο κάνουμε την παραπάνω εργασία, ελέγχουμε την πορεία των hair extensions και έτσι, διορθώνουμε τυχόν ατέλειες και μειώνουμε τις πιθανότητες μπερδέματος των μαλλιών. Επιπλέον, με το μηνιαίο service/ έλεγχο διασφαλίζουμε την υγεία των δικών σας μαλλιών και την ασφαλή, εύκολη και ανώδυνη αφαίρεση των hair extensions. Ο μηνιαίος έλεγχος είναι χωρίς χρέωση και γίνεται κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. 

Διάρκεια Ζωής Hair Extensions

Η διάρκεια ζωής των hair extensions είναι 2-6 μήνες ανάλογα με την μέθοδο που έχετε εφαρμόσει. Για λιπαρά μαλλιά ο χρόνος παραμονής δεν μπορεί να προσδιορισθεί. Η σωστή συντήρηση και φροντίδα των extensions σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Οι τεχνικές εργασίες τη μειώνουν κατά πολύ.

Αφαίρεση Hair Extensions

Η αφαίρεση των hair extensions θα πρέπει να γίνει μόνο από εξειδικευμένο συνεργάτη μας. Μην επιχειρήσετε να τα αφαιρέσετε μόνη σας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε βλάβη στα μαλλιά σας. Εάν πραγματοποιείτε το μηνιαίο service, η αφαίρεση θα είναι μια εύκολη διαδικασία.

Επανατοποθέτηση

Η επανατοποθέτηση των ίδιων μαλλιών είναι δυνατή για μία ή περισσότερες φορές μόνο εάν έχουν τηρηθεί κανονικά όλες οι οδηγίες συντήρησης, όπως καταγράφεται στην Κάρτα Ελέγχου και εφόσον το μήκος τους το επιτρέπει.

Εγγύηση

Η KDG Hair Boutique εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της περιόδου που χρησιμοποιούνται. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχουν εφαρμοστεί τεχνικές εργασίες στα μαλλιά, εάν δεν έχει γίνει ο απαραίτητος μηνιαίος έλεγχος και εάν δεν έχουν τηρηθεί οι οδηγίες συντήρησης. 

Γιατί είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες:

 • Η σωστή συντήρηση και φροντίδα των hair extensions:
 • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους στο μέγιστο.
 • Κάνει εύκολη, ανώδυνη και ακίνδυνη την αφαίρεση των hair extension.
 • Δίνει τη δυνατότητα για επανατοποθέτηση των ίδιων μαλλιών μία ή περισσότερες φορές.
 • Σας εξασφαλίζει την Εγγύηση KDG Hair Boutique.