Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Συχνές ερωτήσεις για Πρόσθετα & Τουπέ

Κατασκευή & Βάση Πρόσθετου

Από τι εξαρτάται η ποιότητα του πρόσθετου;

Η ποιότητα των πρόσθετων μαλλιών εξαρτάται από:

 • τον τρόπο κατασκευής τους, δηλαδή τον τρόπο «δεσίματος» του μαλλιού στη βάση του πρόσθετου
 • το υλικό της βάσης, που όσο πιο λεπτό και φίνο, τόσο πιο φυσικό αποτέλεσμα δίνει
 • την ποιότητα της τρίχας
Τι κατηγορίες βάσεων υπάρχουν;

Οι βάσεις χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Μηχανοποίητες
 • Ημι-χειροποίητες
 • Χειροποίητες

Σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες υπάρχουν επιπλέον διαφοροποιήσεις στην ποιότητα που εξαρτώνται τόσο από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται όσο και από τρόπο κατασκευής τους.

Ποιότητα Μαλλιών Πρόσθετου

Πόσες ποιότητες μαλλιών υπάρχουν;

Δύο είναι οι βασικές ποιότητες: η φυσική και η τεχνητή τρίχα. Ανάμεσα στην ποιότητα της τεχνητής τρίχας και της φυσικής υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις και η επιλογή εξαρτάται από τη χρήση του προϊόντος που θα αγοράσετε και τις ανάγκες σας.

Τα φυσικά μαλλιά είναι σε μία ποιότητα;

Μπορείτε να βρείτε φυσικά μαλλιά σε διάφορες ποιότητες. Η ποιότητά τους, καθορίζεται από τον τρόπο και τον τόπο από τον οποίο συλλέγονται, τη φορά των τριχών τους καθώς και τις τεχνικές εργασίες που έχουν γίνει σε αυτά όπως βαφές, περμανάντ κ.λπ.
Η ποιότητα Remy είναι η καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας και εξασφαλίζει μαλλιά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 100% φυσικής τρίχας, Remy;

Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερικής επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση. Η 100% φυσική τρίχα Remy εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά:

 • είναι λαμπερά
 • δεν μπερδεύονται
 • έχουν φυσική κίνηση
 • έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • εναρμονίζονται απόλυτα με τα υπάρχοντα μαλλιά (για την περίπτωση που υπάρχουν)
 • μπορεί να βαφούν ή να εφαρμοστούν άλλες τεχνικές εργασίες (Προσοχή: μόνον κατόπιν οδηγιών από την KDG Hair Boutique)
Πως μπορώ να καταλάβω εάν τα μαλλιά, φυσικά ή τεχνητά, που θα αγοράσω είναι της ενδεδειγμένης ποιότητας;

Σε ό,τι αφορά τη φυσική τρίχα, τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να το καταλάβετε παρά μόνον μετά από μερικά λουσίματα. Πολλά μαλλιά κατώτερης ποιότητας έχουν διάφορες επικαλύψεις έτσι ώστε να δείχνουν λεία και απαλά. Όμως, με τα λουσίματα η επικάλυψη φεύγει και στη συνέχεια, δημιουργείται το πρόβλημα.
Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της τεχνητής τρίχας. Όταν η τρίχα είναι κακής ποιότητας, φριζάρει με τη χρήση, το χρώμα της αλλοιώνεται δίνοντας μια μουντή-άρρωστη όψη και χάνεται η κινητικότητά της.
Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε σε μία επιλογή που μετά θα μετανιώσετε, αλλά να εμπιστευτείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή που η ποιότητα των υλικών αποτελεί προτεραιότητά του.

Εάν η ποιότητα του μαλλιού δεν είναι η σωστή, τι προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει;

Τα πρώτα προβλήματα που θα δημιουργηθούν είναι προβλήματα που εμφανίζουν και τα δικά μας μαλλιά. Μετά από κάποια λουσίματα χάνουν την λάμψη τους και την κινητικότητά τους. Επίσης, μπερδεύονται και φριζάρουν στην άκρη.

Τα προϊόντα από φυσική τρίχα είναι ακριβά;

Σε σύγκριση με τα προϊόντα από τεχνητή τρίχα και σε ίδιες κατασκευές, η τιμή αυτών από φυσική τρίχα είναι σίγουρα υψηλότερη. Αυτό, βέβαια, ισχύει για τα μαλλιά πρώτης ποιότητας. Εάν η ποιότητα της φυσικής τρίχας είναι χαμηλότερη, τότε η τιμή μεταξύ φυσικής και τεχνητής τρίχας δεν πρέπει να έχει διαφορά.

Εφαρμογή Πρόσθετου Μαλλιών

Θα εφαρμόζει το πρόσθετο μαλλιών πάνω μου;

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του αποτελέσματος στα πρόσθετα μαλλιών είναι η σωστή εφαρμογή της ώστε να:

 • Αισθάνεστε άνετα φορώντας το προϊόν που θα επιλέξετε
 • Ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά σας
 • Υπάρχει σταθερότητα και σιγουριά πάνω σας σε όλες σας τις κινήσεις

Στην KDG Hair Boutique λειτουργεί ειδικό τμήμα που εφαρμόζει τα πρόσθετα μαλλιά πάνω σας, σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα π.χ. περίμετρος, σχήμα κεφαλιού. Έτσι, η εφαρμογή είναι ακριβής και άψογη.

Υπάρχει περίπτωση να φύγει το πρόσθετο μαλλιώνι σε ιδιαίτερες συνθήκες, για παράδειγμα όταν φυσάει δυνατός αέρας;

Δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει καθόλου κάτι τέτοιο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι στήριξης που εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος. Ρωτήστε μας και θα σας προτείνουμε τον ενδεδειγμένο για εσάς.

Θα γίνεται αντιληπτό ότι φοράω πρόσθετο μαλλιών;

Είναι βέβαιο ότι φορώντας πρόσθετο μαλλιών από την KDG Hair Boutique κανείς δεν θα μπορεί να το καταλάβει. Φροντίζουμε ώστε το πρόσθετο μαλλιών να δένει απόλυτα με τα φυσικά σας μαλλιά ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και να μην γίνεται αντιληπτό ούτε από το στενό σας περιβάλλον.

Θέλω το χτένισμά μου να παραμείνει ίδιο φορώντας πρόσθετο μαλλιών. Πώς θα το εξασφαλίσω;

Το κούρεμα και το χτένισμα είναι μία σημαντική διαδικασία όχι μόνο στις περιπτώσεις ολικής απώλειας μαλλιών, αλλά και τοπικής, όπου γίνεται αποκατάσταση της προηγούμενης εικόνας. Το πρόσθετο μαλλιών κουρεύεται και χτενίζεται πάνω στο κεφάλι σας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μαζί με τα δικά σας μαλλιά. Στόχος μας είναι το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό.

Διάρκεια Ζωής & Συντήρηση

Πόσο χρόνο μπορώ να κρατήσω το πρόσθετο μαλλιών;

Η διάρκεια ζωής των πρόσθετων μαλλιών δεν είναι συγκεκριμένη. Εξαρτάται από τους παρακάτω παράγοντες:

 • Ποιότητα κατασκευής – Βάση: Οι μηχανοποίητες βάσεις είναι πιο ανθεκτικές από τις χειροποίητες και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι χειροποίητες προκειμένου να επιτευχθεί το φυσικό αποτέλεσμα είναι πιο λεπτές, άρα και πιο ευαίσθητες
 • Ποιότητα τρίχας: Σε ίδιες κατασκευές η φυσική τρίχα διατηρείται πολύ περισσότερο χρόνο σε καλή κατάσταση, γιατί υπάρχει δυνατότητα τεχνικών περιποίησης
 • Περιβάλλον: Η συνεχής έκθεση του πρόσθετου σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως ο δυνατός ήλιος, οι σκόνες, η αλμύρα κ.λπ. επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της. Βέβαια, τα παραπάνω επηρεάζουν μόνο όταν η έκθεση είναι συστηματική και όχι σε φυσιολογικά πλαίσια
 • Συντήρηση: Ο βασικότερος παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής είναι η συντήρηση. Τα πρόσθετα μαλλιά πρέπει να λούζονται και να χτενίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε προϊόν. Η KDG Hair Boutique αναλαμβάνει τη συντήρηση του, εάν εσείς το επιθυμείτε
Πόσες ώρες μπορεί να φοριέται το πρόσθετο μαλλιών;

Η πρόσθετο μαλλιών με σωστή κατασκευή μπορεί να φοριέται άφοβα σε όλη την διάρκεια της ημέρας, εκτός από τις ώρες του ύπνου. Κατά τις ώρες που δεν φοριέται θα πρέπει να τοποθετείται στην ειδική βάση-καλούπι (κεφάλι) ή στο ειδικό stand.
Η εφαρμογή κατά τη διάρκεια του ύπνου προκαλεί μεγάλη φθορά και το αισθητικό αποτέλεσμα τελικά δεν θα είναι καλό. Εάν επιβάλλεται να το φοράτε όλο το εικοσιτετράωρο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά ώστε να σας υποδείξουμε την κατάλληλη λύση.

Πώς θα ξέρω να φροντίζω το πρόσθετο μαλλιών;

Με την αγορά του πρόσθετου λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες για την τοποθέτηση και εφαρμογή του, αλλά και για τη συντήρησή του. Οι οδηγίες είναι εξαιρετικά απλές και αν τις ακολουθείτε το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Η KDG Hair Boutique αναλαμβάνει τη συντήρηση του, εάν εσείς το επιθυμείτε, για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής και να εξασφαλίσετε το άψογο αποτέλεσμα για πολύ καιρό.

Δεν μου είναι εύκολο να επισκέπτομαι το κατάστημα για την περιποίηση του πρόσθετου. Τι θα πρέπει να κάνω είναι πάντα σωστή η εμφάνιση μου;

Δεν είναι υποχρεωτικό η συντήρηση να γίνεται αποκλειστικά από εμάς. Κάθε προϊόν που αγοράζετε, συνοδεύεται από οδηγίες για τη σωστή συντήρησή του. Τη συντήρηση αυτή είτε μπορείτε να κάνετε μόνοι σας είτε να απευθυνθείτε σε κάποιο κομμωτήριο της περιοχή σας το οποίο εμπιστεύεστε.