ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Θα έχω αποτέλεσμα ίδιο με τα μαλλιά μου;

Φυσικά, ναι!

Επιλέγοντας μία περούκα από την KDG Hair Boutique θα έχετε διασφαλίσει την απόλυτη αναπαραγωγή των φυσικών μαλλιών σας, εφόσον αυτό επιθυμείτε.

Στο ειδικό τμήμα της KDG Hair Boutique οι συνεργάτες μας φροντίζουν ώστε η περούκα με την οποία θα φύγετε από το κατάστημά μας να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα μαλλιά σας. Αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ίδιο με τα φυσικά μαλλιά σας.

Όλες οι περούκες κουρεύονται και χτενίζονται πάνω στο κεφάλι σας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, όπως αν ήταν τα δικά σας μαλλιά.

Και επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Εκτός από τα παραπάνω επιλέγετε επιπλέον το υλικό της βάσης, το ακριβές χρώμα των μαλλιών, το πάχος & ποιότητα τρίχας και την πυκνότητα μαλλιών.

  • Φυσικό κατάστημα

    Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Λεωφόρο Κηφισίας 88, Μαρούσι.

  • Τηλεφωνικές παραγγελίες

    Καλέστε την KDG Hair Boutique για άμεση εξυπηρέτηση.

  • Online αγορές

    Πραγματοποιήστε τις αγορές σας online, σε επιλεγμένα προϊόντα μας.

Get Our Latest
News Straight
To Your Inbox.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας