Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Περούκες αποκατάστασης – παθήσεων για Άντρες

Στις περιπτώσεις που η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, η αντιμετώπισή μας είναι στοχευμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν. Περούκες, ετοιμοπαράδοτες ή κατόπιν παραγγελίας, με φίνα υλικά και σίγουρους τρόπους στήριξης εξασφαλίζουν:

 • φυσική εικόνα
 • σιγουριά και σταθερότητα στην εφαρμογή της
 • άνεση, όσο τη φοράτε.

   Γνωρίζουμε ότι ίσως έχετε πολλές απορίες για να λύσουμε. Είμαστε δίπλα σας για να σας διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινή σας ζωή.

   Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!

   Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!
   Όταν η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, ολικής ή μερικής, μόνιμης ή προσωρινής, το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η φυσική αποκατάσταση της εικόνας σας και η σιγουριά και άνεσή σας στην εφαρμογή της περούκας.

   Η απώλεια των μαλλιών συχνά κλονίζει την αυτοπεποίθηση καθώς οι άνθρωποι συνδέουμε την γοητεία τους με τα μαλλιά. Όμως η γοητεία βρίσκεται πρώτα από όλα μέσα μας.

   Εμείς φροντίζουμε ώστε τα μαλλιά να μην σας περιορίσουν και να μην αλλάξει η καθημερινότητά σας!

   Αποκατάσταση φυσικής εικόνας

   Φροντίζουμε για την εικόνα σας, δεν κρύβουμε απλά ένα πρόβλημα!

   Στόχος μας είναι μετά την εφαρμογή της περούκας η εμφάνισή σας να είναι απόλυτα φυσική, όπως πριν την απώλεια μαλλιών. Η περούκα δεν έρχεται απλά να καλύψει το πρόβλημα, αλλά να συμπληρώσει την εικόνα σας.

   Η περούκα που θα επιλέξετε θα είναι απόλυτα φυσική, αφού:

   • Υπάρχει δυνατότητα να αναπαραχθούν τα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, όπως το χρώμα, κατσάρωμα κ.λπ.
   • Η περούκα κουρεύεται και χτενίζεται πάνω σας και το στυλ, κούρεμα, χτένισμα κ.λπ. αναπαράγονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
   • Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

   Για πολύ υψηλές απαιτήσεις και για μόνιμες καταστάσεις η KDG Hair Boutique παρέχει την περούκα Invisible Skin.

   Εφαρμογή με άνεση και σιγουριά

   Η υψηλή ποιότητα καταρρίπτει κάθε μύθο για τις δυσκολίες εφαρμογής της περούκας!

   H περούκα συχνά συνδέεται με ανασφάλεια για τη σταθερότητά της ή την ευκολία εφαρμογής της. Για την KDG Hair Boutique αυτό είναι ένας μύθος, αφού η ποιότητα κατασκευής της περούκας και η τεχνογνωσία στην εφαρμογή της εξασφαλίζουν ότι η εφαρμογή περούκας σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας.

   Ειδικότερα:

   • Γίνεται προσαρμογή της βάσης της στο κεφάλι σας από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξασφαλίζεται η άψογη εφαρμογή.
   • Ειδικοί τρόποι στήριξης δίνουν επιπλέον σταθερότητα, άνεση και ασφάλεια σε κάθε κίνηση, ακόμα και στην έντονη σωματική δραστηριότητα ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
   • Με την αγορά της περούκας θα πάρετε αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή της ώστε να μην έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα όταν θα μείνετε μόνος σας.
   Ετοιμοπαράδοτες ή προσωπική παραγγελία

   Κάθε ανάγκη σας, βρίσκει απάντηση!

   Περούκες Ετοιμοπαράδοτες

   Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες περούκες, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους.
   Ειδικότερα, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα.
   Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό.

   Περούκες κατόπιν ειδικής παραγγελίας

   Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Επιλέγετε όχι μόνο το κούρεμα και το χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά επιπλέον:

   • το χρώμα
   • το πάχος & ποιότητα τρίχας
   • την πυκνότητα μαλλιών
   • το μήκος

   Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

   Προσωπική εξυπηρέτηση και διακριτικότητα

   Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να φύγετε ικανοποιημένοι και σίγουροι για την επιλογή σας.

   Οι άνθρωποι της KDG Hair Boutique έχουν μακρόχρονη εμπειρία. Ο ειδικός Hair Specialist που θα αναλάβει την εξυπηρέτησή σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή και θα είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία. Μην διστάσετε να ρωτήσετε ο,τιδήποτε μπορεί να σας προβληματίζει. Η κουβέντα μαζί του θα σας διευκολύνει σημαντικά.

   Η εφαρμογή των περουκών και η συζήτηση γίνεται σε προσωπικά δοκιμαστήρια, ώστε να είστε άνετα και ήρεμα.

   Σε ειδικές περιπτώσεις, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

   Μικρές συμβουλές

   Με την εμπειρία μας, θέλουμε να σας διευκολύνουμε.

   Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε χημειοθεραπείες και ο γιατρός σας έχει ενημερώσει ότι μπορεί να χάσετε τα μαλλιά σας, θα σας προτείναμε να έρθετε πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Πριν την απώλεια μαλλιών είναι πιο εύκολο να επιλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και επιπλέον, η αλλαγή θα είναι για εσάς πιο εύκολη.

   Στην περίπτωση ολικής απώλειας μαλλιών, καλό θα ήταν να έχετε μαζί μία φωτογραφία σας. Θα μας βοηθήσει πολύ στο να σας προτείνουμε την περούκα που σας ταιριάζει.