Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444
Η KDG Hair Boutique στο Taste the Fashion 2

Η KDG Hair Boutique στο Taste the Fashion 2

Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το “Taste the Fashion” στο Hilton με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδών με καρκίνο “Ελπίδα”.

Η KDG Hair Boutique ήταν εκεί με τρέσες, ποστίς, περούκες που χρησιμοποιήθηκαν για τα χτενίσματα των μοντέλων που επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης.

Και φέτος το event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας τους παρευρισκόμενους κυριολεκτικά και μεταφορικά με το στόμα ανοιχτό.

Το fashion aware και taste-full κοινό παρακολούθησε τα fashion shows των κορυφαίων οίκων: Balenciaga, Gucci και Salvatore Ferragamo, ενώ παράλληλα απολάμβανε gourmet δημιουργίες τριών αγαπημένων chef. Ο Χριστόφορος Πέσκιας του πBox, ο Λευτέρης Λαζάρου του Βαρούλκο και o Γιάννης Μανίκης του Hilton Aθηνών εμπνεύστηκαν από τις συλλογές και παρουσίασαν τρία λαχταριστά και συνάμα εντυπωσιακά πιάτα.

Tα fashion shows υπέγραψαν εκτός από την KDG Hair Boutique για τα πρόσθετα μαλλιά των shows, o creative director της Shiseido στην Ελλάδα, Μάνος Βυνιχάκης, ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης με προιόντα Redken, ο φωτογράφος Χάρης Φαρσαράκης, το Fashion Workshop by Vicky Kaya, και η Άννα Αλμπάνη με το Νύχι Νύχι Nail Academy.

Η φιλανθρωπική βραδιά περιλάμβανε και λαχειοφόρο αγορά που κλήρωσε τρεις τσάντες από τους μεγάλους οίκους μόδας αλλά και πολλά δώρα. Παρουσιάστριες του event ήταν οι λαμπερές και γλυκύτατες Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Τάμτα και Δούκισσα Νομικού.

Μεγάλοι χορηγοί η Chiquita και η Φάγε και χορηγός η Shiseido.