Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444
Τελικός για το DWTS 4. Οι εμφανίσεις της Δούκισσας με τρέσες από την KDG ήταν εκπληκτικές

Τελικός για το DWTS 4. Οι εμφανίσεις της Δούκισσας με τρέσες από την KDG ήταν εκπληκτικές

Το DANCING WITH THE STARS 4 ήταν εκπληκτικό και αυτή τη χρονιά!

Όλη η Ελλάδα μπήκε στο ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης.

H Δούκισσα Νομικού είχε αναλάβει την παρουσίαση του show και ήταν φαντασμαγορική φορώντας τρέσες και ποστίς από την KDG Hair Boutique.

Την επιμέλεια των χτενισμάτων της είχε ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης.

Στην KDG Hair Boutique είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που για άλλη μία φορά συμμετείχαμε σε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της Ελλάδας!

Δείτε την σε όλες τις μοναδικές εμφανίσεις της…

Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν.

Το υπερθέαμα που έχουν λατρέψει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έρχεται για να γίνει ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου Prime Time. Ρυθμός, πάθος, χιούμορ, προσπάθεια, συγκίνηση, υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και να χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Το DANCING WITH THE STARS επιστρέφει τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 και όπως σε κάθε κύκλο του, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό “MAKE A WISH”.

Παρουσίαση: Δούκισσα Νομικού
Κριτική Επιτροπή: Κάτια Δανδουλάκη, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος
Green Room: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κώστας Βορίδης
Executive Producer: Αννα Αρβανίτη
Διευθυντής Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας
Αρχισυνταξία: Μπέττυ Σαραντινού

MAKE A WISH

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Είναι παράρτημα του μεγαλύτερου στο είδος του διεθνούς φιλανθρωπικού, μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish International, που ξεκίνησε στην Αμερική στις 29 Απριλίου 1980 με την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού, του Chris Greicius, που ήθελε να γίνει αστυνομικός.

Από τότε, η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Το Make-a-Wish Foundation of America εκπληρώνει μέσω των 65 παραρτημάτων του τις ευχές παιδιών στην Αμερική, ενώ το Make-A-Wish International τις ευχές παιδιών εκτός Αμερικής, σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους. Με τη γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών του και των πάνω από 30.000 εθελοντών μας σε όλο τον κόσμο, το Make-A-Wish έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει περισσότερες από 240.000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Περγάμου 33, 16675 Γλυφάδα, Αθήνα
Τηλ. 210-9637660
www.makeawish.gr