Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Συχνές ερωτήσεις για Τρέσες με κλιπ

Ποιότητα & Χρώμα Μαλλιών Τρέσας με Κλιπ

Τι ποιότητα μαλλιών χρησιμοποιείται στις τρέσες με κλιπ;

Στην KDG Hair Boutique, είμαστε προσανατολισμένοι στη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, χρησιμοποιούμε μαλλιά:

  • 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας, για μαλλιά υγιή και λαμπερά
  • Remy, για μαλλιά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • με ενιαίο μήκος και ελαφρύ φυλλάρισμα στις άκρες ώστε να είναι πλούσια, με ιδιαίτερη φυσικότητα και κίνηση
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 100% φυσικής τρίχας, Remy;

Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερικής επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση. Με την επιλογή αυτή εξασφαλίζουμε ότι τα μαλλιά:

  • είναι λαμπερά
  • δεν μπερδεύονται
  • έχουν φυσική κίνηση
  • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
  • εναρμονίζονται απόλυτα με τα μαλλιά σας
  • μπορεί να βαφούν ή να εφαρμοστούν άλλες τεχνικές εργασίες (Προσοχή: μόνο κατόπιν οδηγιών από την KDG Hair Boutique)
Πώς μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μου;

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δυνατότητα συνδυασμών τους. Έτσι, είτε θέλουμε να πετύχουμε μονοχρωμία, είτε πολυχρωμία, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και τα νέα μαλλιά δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα δικά σας μαλλιά.

Εφαρμογή & Αφαίρεση Τρέσας με Κλιπ

Είναι σίγουρο ότι δεν πρέπει να πάω στον κομμωτή για την τοποθέτησή της;

Οι τρέσες με κλιπ τοποθετούνται πολύ εύκολα και από εσάς την ίδια, πιέζοντας τα λεπτά κλιπ για να κουμπώσουν. Δεν θα πρέπει να σας αγχώνει η τοποθέτησή τους ούτε η αφαίρεσή τους. Ο κομμωτής σας απλά θα μπορεί να επιμεληθεί το χτένισμά σας και ως επαγγελματίας να αξιοποιήσει τον όγκο και το μήκος των μαλλιών σας για ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Πόσο χρόνο να υπολογίσω ότι θα χρειαστεί η τοποθέτησή της;

Δυο λεπτά είναι αρκετά. Μετά θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να τα χτενίσετε μαζί με τα μαλλιά σας και να εντυπωσιάσετε!

Υπάρχει κίνδυνος να μου φύγει η τρέσα με κλιπ π.χ. όταν χορεύω;

Απολύτως κανένας. Στις τρέσες που θα προμηθευτείτε στο κατάστημά μας ο τρόπος στήριξης με τα κλιπ είναι απόλυτα ασφαλής. Εσείς απλά διασκεδάστε και εντυπωσιάστε με τα μαλλιά σας!

Θα γίνεται αντιληπτό ότι φοράω τρέσα με κλιπ;

Με τις τρέσες με κλιπ της KDG Hair Boutique, βεβαίως όχι! Τα μαλλιά της τρέσας χτενίζονται μαζί με τα δικά σας και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας Remy, πλούσια ως τις άκρες με ελαφρύ φυλλάρισμα ώστε το αποτέλεσμα είναι ενιαίο και απόλυτα φυσικό.

Τα κλιπ θα επηρεάσουν τα μαλλιά μου;

Οι τρέσες με κλιπ είναι απόλυτα ασφαλής για τα μαλλιά σας ακόμα και όταν τις βάζετε και βγάζετε εσείς η ίδια και όχι κάποιος ειδικός.

Διάρκεια Ζωής

Πόσο χρόνο μπορώ να κρατήσω την τρέσα που αγόρασα;

Όπως σε όλα τα προϊόντα από φυσική τρίχα, η διάρκεια ζωής της τρέσας εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από την έκθεση σε κακές συνθήκες περιβάλλοντος π.χ. συνεχή έκθεση σε δυνατό ήλιο, σκόνη κλπ, αλλά κυρίως από την περιποίηση που θα κάνετε.
Τα πρόσθετα μαλλιά πρέπει να λούζονται και να χτενίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε προϊόν. Εάν ακολουθείτε αυτές τις απλές οδηγίες να είστε σίγουρη ότι θα τις κρατήσετε για πολύ καιρό.

Πόσες ώρες μπορεί να φοριούνται οι τρέσες με κλιπ;

Οι τρέσες με κλιπ μπορούν να φοριούνται άφοβα σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση τους τις ώρες του ύπνου.

Κόστος

Τι επηρεάζει το κόστος της τρέσας; Είναι ακριβή;

Το κόστος στις τρέσες με κλιπ εξαρτάται από το μήκος τους, την πυκνότητά τους και την ποιότητα των μαλλιών. Στην KDG Hair Boutique έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε μόνο τρίχα ανώτερης ποιότητας. Το σημαντικό με τις τρέσες με κλιπ είναι ότι δεν έχετε κανένα άλλο κόστος πέρα από το αρχικό κόστος για την αγορά της τρέσας. Έτσι, είναι μία οικονομική και εύκολη λύση για όγκο και μήκος στα μαλλιά σας.