Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Τοποθέτηση & Εφαρμογή Περούκας

Προετοιμασία

Μαζέψτε τα μαλλιά σας έτσι όπως σας έχουμε υποδείξει. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν μαλλιά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι απόλυτα καθαρό.

Τοποθέτηση

Η σωστή τοποθέτηση γίνεται από μπροστά προς τα πίσω (μέτωπο-αυχένας).

Ιδιαίτερα προσοχή χρειάζονται τα ακόλουθα τρία σημεία:

  • Μέτωπο: Σεβαστείτε τη φυσική γραμμή των μαλλιών σας και μην τοποθετείτε την περούκα χαμηλά στο μέτωπο, ούτε πολύ ψηλά προς τα πίσω.
  • Φαβορίτες: Τοποθετείστε την έτσι ώστε τα πλαϊνά της περούκας (φαβορίτες) να είναι στην ίδια θέση αντικριστά. Εάν υπάρχουν μπανέλες φροντίστε να έχουν ελαφρά κλίση προς τα μέσα. Τα αυτιά σας πρέπει να μείνουν εκτός περούκας.
  • Αυχένας: Το πίσω μέρος πρέπει να είναι πολύ καλά τραβηγμένο προς τα κάτω και τα λάστιχα στη θέση τους (δείτε στην εφαρμογή). Και εδώ, εάν υπάρχουν μπανέλες, φροντίστε να έχουν ελαφρά κλίση προς τα μέσα.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή της περούκας γίνεται περιμετρικά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τα λάστιχα στο πίσω μέρος να εφαρμόζουν στο σωστό σημείο. Και τα δύο πρέπει να είναι πιασμένα με τα κλιπs πάνω στις θηλιές σε ίσες αποστάσεις. Το σωστό σημείο είναι εκείνο που δεν αισθάνεστε πίεση στο κεφάλι σας, αλλά ούτε πολύ χαλαρή την περούκα.

Για τις στιγμές που χρειάζεστε επιπλέον στήριξη (δυνατός αέρας, κολύμπι, μηχανή, προσωπικές στιγμές κ.λπ.), εάν έχετε δικά σας μαλλιά, πρέπει να μας ζητήσετε να σας προμηθεύσουμε τα ειδικά κλιπς και εάν το κεφάλι σας είναι γυμνό, τις ειδικές ταινίες στήριξης.

Διευκρίνιση: Στην KDG Hair Boutique κάνουμε την αρχική εφαρμογή της περούκας με βάση τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά. Αν υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση, πρέπει να μας επισκεφθείτε για μία εκ νέου εφαρμογή.

Σωστή Συντήρηση

Κάθε περούκα της KDG Hair Boutique είτε είναι από 100% φυσική remy τρίχα ανώτερης ποιότητας είτε από 100% συνθετική τρίχα ανώτερης ποιότητας και έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.

Η διάρκεια ζωής της, όμως, δεν είναι συγκεκριμένη και καθορίζεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος από τη σωστή συντήρηση η οποία πρέπει να γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες συντήρησης θα παρατείνετε το χρόνο ζωής της στο μέγιστο και θα διατηρήσετε το αρχικό σωστό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.